AUX în România

Macroclima

Macroclima Com Srl a fost numită agent al AUX Brand A/C în România de la începutul anului 2020.
Compania noastra, infiintata initial sub numele de Skyworth Romania Srl, a fost infiintata in Bucuresti in anul 2015 de un antreprenor cu experienta indelungata in reprezentarea Marcilor de Producator de aer conditionat, incepand din 1994.
Macroclima a fost numit inițial agent al brand-ului de aer conditionat Skyworth în România. După o dezvoltare constantă de patru ani, am introdus marca AUX, un producător cu prezență globală de peste 30 de ani.

Având în portofoliu un important produs de specialitate precum AUX, Macroclima își propune să pătrundă pe piața instalatorilor specializați, urmărind să acopere proiecte importante de A/C, de la rezidențial până la comercial ușor, pentru aplicații de dimensiuni medii până la orice astfel de ca proiecte industriale la scară mai mare.

Grupul AUX a fost fondat in anul 1986 si activeaza in mai multe domenii: echipamente electrocasnice, proiectarea și fabricarea de echipamente electromecanice, servicii medicale, imobiliare si investitii financiare. De multi ani grupul de companii AUX se situeaza in top 500 companii din China.

In 2018 Grupul AUX atingea o cifra de afaceri globala de 13 mld. USD, active de 9 mld. USD, cu peste 30,000 de angajati in 10 unitati de productie situate in: Ningbo (3), Nanchang, Tianjin, Maanshan, Zhengzhou (in constructie), Brazilia, Indonezia si Thailanda. De asemenea, grupul AUX detine 5 centre de cercetare-dezvoltare, ultimul si cel mai important fiind Institutul de Cercetare-Dezvoltare Kansai din Kobe, Japonia. In prezent, AUX este al 3-lea producator national de echipamente de aer conditionat din China, primul producator in sectorul de activitate pentru contoare inteligente de consum si generatoare electrice si detine 19 institutii mari de medicina privata.

AUX intelligent factory introduction

AUX AIR CONDITIONING

AUX AIR CONDITIONING

Grupul AUX, recunoscut ca si centru national de tehnologie inovativa, detine 2 companii listate la bursa: AUX International Holdings Ltd (02080.HK) si Sanxing (601567.SH), care impreuna valoreaza peste 3.7 mld USD.
In acelasi timp cu eforturile in directia dezvoltarii, grupul AUX isi asuma si responsabilitati sociale; in ultimii ani donatiile catre diferite programe sociale pentru imbunatatirea educatiei, de combatere a saraciei, de ajutor pentru dezastre naturale, de protectie a mediului, au depasit 40 mil. USD.
Avand in vedere scopul propus in prezent, de a deveni o companie globala de success, AUX isi continua misiunea de a crea un mediu de viata inteligent si de cultivare a talentelor si depune eforturi constante de atingere a obiectivului sau strategic: 15 mld. USD valoare de piata, 15 mld. USD cifra de afaceri si 1.5 mld. USD profit.

3 ANI Garanția noastră

Macroclima Com Srl, agent al brand-ului AUX in Romania, ofera o perioada de garantie de 3 ani pentru produsele AUX in anumiti termeni si conditii. Găsiți termenii și condițiile noastre în interiorul produselor, trimiteți-ne un e-mail sau descărcați din centrul nostru de asistență.

3 ANI Garanția noastră

Macroclima Com Srl, agent al brand-ului AUX in Romania, ofera o perioada de garantie de 3 ani pentru produsele AUX in anumiti termeni si conditii. Găsiți termenii și condițiile noastre în interiorul produselor, trimiteți-ne un e-mail sau descărcați din centrul nostru de asistență.